Posted on Leave a comment

Как се работи с връзкари?

За двадесет години учителски стаж се нагледах на какви ли не гимнастики за нареждане и нагаждане часове, нормативи и пр. на какви ли не връзкари. То не са с протекции от видни мастити политици, общински мастодонти или пишман бизнесмени. Няма лошо, ама връзкарчетата НЕ стават за бъз! Кой от кой са по-зле, и ако се оплачеш, че “чадото” не Става, ти се казва, че трябва да го интегрираме!
Абе аз що циганета съм интегрирал и са станали хора, с висше образование и занаят?! Те точно тия не стават! Тия точно са гнойта в образователната система, от което възпаление не може да се излекува тази система! Няма и да се излекува докато се поставя чадър на подобни “калинки”!
Може и да е крайно, но подобни връзкарчета могат да бъдат обучени само и единствено за служебни кучета! Бой, глад + храна само когато запомнят и изпълнят 20-30 команди! Ама не може!
Аз не мога да работя с тях! Не мога! Гнус ме е от мене си, че ще падам ниско за да въздигам празни чувалчета на “калинката”, за да видя как му захваляват, че видиш щало да се научи?! Кога бе? Когато се пенсионира?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.