Изработка на инструментал midi, караоке и нотиране на мелодия

Здравейте.
През месец август имах няколко запитвания за инструментали на народни песни. Неведнъж съм обяснявал, че моите са с midi инструменти. При възможност, мога да добавя гъдулка или тъпан. Тъй като това е вид услуга, ще наложа някои рамки, които могат да се договарят при индивидуални поръчки от Ваша страна.
Какво имам предвид?

Листата с инструменталите, които съм направил е публикувана тук от мен.
Някои от тези инструментали ги има с обявени цени за 1 бр. в магазин.

При изработка на нов инструментал, който е публикуван в сайта, цената му ще е колкото и на останалите. Ако този инструментал е по поръчка на някой друг си запазвам правото да го продавам в бъдеще и на други желаещи.

Пакетна цена?
Ако заявите да получите няколко инструментала включващи наличните и нови за направа, можем да се договорим за по-ниска цена на бр.инструментал в зависимост от Вашите предпочитания и брой, срок за изпълнение, сложност на песента, мелодията.

Изработка на караоке

Мога да направя караоке по Ваше аудио и пример на песента, за която става въпрос. За целта ще ми е необходимо: аудио с пример на песента, аудио с инструментала на песента, както и текста на песента. Ако желаете да Ви направя инструментал на песен, а в последствие караоке с инструментала, ще е необходимо да договорим цена и за двете дейности от моя страна. Договарянето е индивидуално.

Нотиране на песен, мелодия

Всички нотирани от мен материали в този сайт бяха предоставени безплатно за използване. Нотирал съм и много неща за приятели, по тяхна заръка. Имал съм и много запитвания да нотирам това или онова хоро. Предложения да нотирам нещо по някакъв много стар и неясен запис, който даже е с забавяне и забързване на определени места, което е невъзможно да бъде записано на ноти. Всички подобни запитвания са индивидуални и по тази причина не мога да определя точна цена за това.

За всички тези услуги от моя страна, моля свързвайте се чрез имейл plamen.gerganoff@gmail.com или страницата ми във фейсбук >>

За Пламен Герганов/Plamen Gerganov

Преподавател по гъдулка и народно пеене. Майстор на сувенири - https://gerganov.eu Завършил съм : СМУ "П. Пипков" Плевен 1987 АМТИ Пловдив - 1993
Публикувано в Обща. Постоянна връзка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.