Малко разяснение след януари и февруари 2021

Здравейте приятели,

През декември 2020 предприех една много крайна мярка и скрих всички мои видеа в yputube.com
Причините бяха прекалено лични, за да ги излагам и разисквам тук в сайта. В крайна сметка през януари и февруари получих доста писма с похвали и пояснения от хора от всички точки по света за материалите, които публикувам колко са помогнали на всякакви хора с които и те ги споделили.
Затрупан съм от покани да правя инструментали на народни песни. Миди инструментите са заместител/алтернатива, но това си е решение на хората, които ги поръчват.
Зададоха ми един много хубав и резонен въпрос!
Защо престанахте да пишете статии в блога си?
Тук вече ме хванаха на тясно. Години наред се борех с вятърни мелници, вътре и вън от системата на образованието. Все мен изкарваха виновен и не прочел правилно това или онова. Ковид обстановката в образованието е ходене върху тънък лед. Като да ремонтираш гробища. Никой не се вдига да помогне. По тази причина загърбих доброто старо блогърстване. Занимавам се със любими занимания и не ги споделям много много. Те са важни за мен основно.
Та, по направих няколко нови инструментала на народни песни. Върнах всички клипове публични в youtube и ще се постарая да актуализирам страниците с информация.
Ето някои примери:


Това си е продуктово позициониране. Играта е само за хора с познания в нотната грамтност.

За Пламен Герганов/Plamen Gerganov

Преподавател по гъдулка и народно пеене. Майстор на сувенири - https://gerganov.eu Завършил съм : СМУ "П. Пипков" Плевен 1987 АМТИ Пловдив - 1993
Публикувано в Обща с етикети , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.