Края на лято 2022 и ново начало за мен

Здравейте приятели и последователи на този сайт.

Доста време се лутах в дебрите на Фейсбук и стигнах до извода, че старата система на писане на блог с малки допълнения – видеа в youtube, снимки в instagram са ми достатъчни за да разказвам и споделям своите идеи, постижения и други неща. В този ред на мисли заявявам, че съм спрял Фейсбук профила си, страницата ми е закрита окончателно.
От много години се занимавам с ръчна изработка на изделия и сувенири от дърво и кожа. Представях ги в отделен блог- сайт https://gerganov.eu .
След кратко разсъждение по темата „Нужно ли е да развивам още един сайт?“ Отговора е – НЕ!
По тази причина преместих всичката информация свързана с този вид дейност тук в страница Работилничка за ръчно изработени нещица и подстраници и.
Също така тук ще споделям в статии и най-различни техники, тънкости, поуки, които съм си взел занимавайки се с тази си дейност. За това не е бизнес, втора работа или начин за допълнителни доходи. Възприемам го като трудотерапия. Занимавайки се с тези ръчно изработени неща откривам и развивам нови познания, способности и умения, с които се гордея.

По отношение на музикалните материали, които разработвам и споделях в сайта. Видеата с караоке инструментали на народни песни в youtubе вече не са публични в платформата.Ще могат да се ползват от страниците в които съм ги публикувал в www.gerganov.org .
Всички инструментали, които съм направил и правя ще бъдат налични за слушане в канала в soundcloud

За Пламен Герганов/Plamen Gerganov

Преподавател по гъдулка и народно пеене. Майстор на сувенири - https://gerganov.eu Завършил съм : СМУ "П. Пипков" Плевен 1987 АМТИ Пловдив - 1993
Публикувано в Обща. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.