Как да изтеглям текстове и ноти от acrobat.com ?

Всеки регистриран потребител на acrobat.com получава бързо, лесно и безплатно да споделя файлове – 1 файл до 100 Mgb ; потребител до 2 Gb.
За да можете да използвате тези файлове е необходимо да имате инсталирана програмата Adobe reader/ безплатна е за изтегляне.След като се уверите, че е налична на компютъра Ви разгледайте накратко как можете да свалите нотите и текстовете споделени на gerganov.org

 

Изтегляне на файл без рагистрация в acrobat.com

Кликате на избрания от вас файл – нотен текст или друго. След това се отваря следния прозорец.
  1. С цифра 1 е означено мястото на което можете да увеличавате или намалявате размера на снимката.
  2. С цифра 2 може да прелиствате, ако файла се състои от няколко страници.
  3. С цифра 3 избирате как да изглежда страницата на файла – еднастр, две стр и т.н.
  4. С цифра 4 е показано от къде може да се свали файла
След като кликнете на Download се отваря следния прозорец, при кликане в ограденото място оказвате къде да се свали на компютъра ви.

следва изтегляне на файла, времето за изтегляне е в зависимост от скоростта на интернета и големината на файла.Споделяне на файлове за регистрирани потребители в acrobat.com

Ако имате желание да изтеглите ноти или текст на повече от една песен, то можете да подадете заявка в контакт-формата в дясно на екрана, за да бъдат споделени с Вас.

Как става това?

След като ми изпратите email – а си, ще Ви споделя избраните файлове. Вие ще получите следното съобщение в пощата си.

Кликайки на препратката оградена в червено ще се отвори следния прозорец.
1. Sign in е за регистрирани потребители на acrobat.com. Ако имате такава, впишете се в сайта и в потребителският Ви панел, че видите споделени файловете, които съм Ви изпратил.
2. Sign Up кликате в случай, че не сте регистриран потребител на acrobat.com и желаете да се регистрирате. Регистрацията е проста и лесна. След като се впишете в сайта след рагистрация на панела си ще видите споделените от мен файлове.

Вкрайна сметка Вие ще получите следния екран.

Кликайки на All files ще се отворят всички файлове, които съм споделил с Вас. От този момент на татък Вие преценявате кога и как да си ги теглите и споделяте с други хора.Публикувано в Герганов, Опътване за ползване на сайта, Упътване за ползване gerganov.org с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.