Доброто старо блогърстване

[banner caption_position=“bottom“ theme=“default_style“ height=“auto“ width=“100_percent“ group=“%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%bb“ count=“-1″ transition=“fade“ timer=“4000″ auto_height=“0″ show_caption=“1″ show_cta_button=“1″ use_image_tag=“1″]Изчезнах за известно време! Факт. Трябваше да пренаредя доста неща. Приоритети или нещо си. Да свърша в действителност неща, които не са част от този сайт, но са част от мен и дейността ми в действителност.
Накратко.

  • Поръчки за сувенири http://gerganov.eu    доста таргет и клиенти. Дай Боже всеки му! Продължават и в момента. В периода 15 март-24 април съм основно мобилен и минимално социален в ФБ  instagram
  • Дарители за http://gerganov.org   едни Големи българи, които са оценили направеното от мен тук и предложиха средства за да продължа да поддържам сайта. Хостинга и домейна са платени за години напред! Временните спирания са технически проблем.

Това, което предстои в gerganov.org

  • Заплакала е Яна ще бъде направена на страница с всички подходящи материали. Ноти, примери, инструментал миди и т.н.
  • Право хоро – изключителен пример на Тракийската фолклорна област. Ще бъде като страница с ноти и материали в помощ за самостоятелна работа.
  • Снощи станах сънен – песен на Кр. Станев. Страхотна песен. Ще бъде в раздел Уроци на народни песни. Ще включа ноти, пример, инструментал и всичко останало за да Ви помогне да я заучите.

изделия от https://gerganov.eu

[products limit=“16″ columns=“4″ category=“562,565,579″ orderby=“date“ order=“DESC“]

За Пламен Герганов/Plamen Gerganov

Преподавател по гъдулка и народно пеене. Майстор на сувенири - https://gerganov.eu Завършил съм : СМУ "П. Пипков" Плевен 1987 АМТИ Пловдив - 1993
Публикувано в Обща. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.