Уроци – музикални програми

[banner caption_position=“bottom“ theme=“default_style“ height=“auto“ width=“100_percent“ group=“%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%bb“ count=“-1″ transition=“fade“ timer=“4000″ auto_height=“0″ show_caption=“1″ show_cta_button=“1″ use_image_tag=“1″]На тази и всички подстраници ще бъдат публикувани видео-уроци в помощ на всички, които работят или искат да се научат да работят с музикални софтуери.

<< Finale >>


 


Adobe ® Audition ™ 1.5 >>

 софтуер с професионална за редактиране аудио среда. Предназначен е за взискателните аудио и видео професионалисти, Adobe Audition разполага с модерно аудио смесване, с възможности за обработка, редактиране и ефекти. Гъвкав работен процес, съчетан с изключителна лекота на използване и прецизни инструменти, дава ви силата за създаване на богат, нюансиран звук на най-високото възможно качество.
По-важни функции:

Интегриран CD запис

Създаване на бързи майсторски обработки позовавани на вашите композиции чрез изгаряне на gapless аудио CD-та директно от Adobe Audition.

ReWire подкрепа

Поток с пълна разделителна способност аудио данни в реално време между Adobe Audition и други аудио софтуер, като например Propellerhead Reason и Ableton Live.

VST Plug-в подкрепа

Разширете опциите си с интегрирана подкрепа за трети страни, VST ефекти, които могат да бъдат използвани

в Adobe Premiere ® Pro софтуер.

Редактиране Честотно пространство

Визуално се изолира и изберате звуци по честота и време, използвайки инструмента за селекция в спектрален изглед за редактиране, и след това почистване, променяте или да прилагате ефекти към избрания звук.

Pitch корекция

Правилно изпълнения извън терена/пътеката/ и да се създаде „катран“ ефекти, с помощта на нови ефекти за корекция на терена/пътеката/. Използване на автоматичен режим за бързи резултати, или ръчен режим за прецизен контрол.


Frutty Loops – FL Studio ще превърне компютъра ви във виртуално аудио студио. Включените модули в него (синтезатор, контроли, смесители и др.) ще ви позволят леко и удобно да създавате, миксирате, редактирате и какво ли още не вашата музика. Програмата разполага с прекрасен фотореалистичен интерфейс и да се работи с нея е удоволствие.


 

<< Musescore – 1.3 >>   е свободна многоплатформена програма за нотиране на музика, предлагаща безплатна алтернатива на професионални програми, като Sibelius, Finale и Capella.
Можете да разпечатвате красиво оформени партитури или да ги записвате като PDF или MIDI файл.


<< Noteflight >>  е най-добрият начин за създаване, съхраняване, слушане, печат, търсене и споделяне на нотирана онлайн музика. Ако сте композитор, можете да използвате Noteflight като автор и да управлявате своите композиции. Ако сте изпълнител, можете да използвате Noteflight да създавате и споделяте ноти на музиката си, която искате да свирите. Ако сте учител или ученик, можете да използвате Noteflight да общувате и да си сътрудничите в обучението по музика.

 

магазин

[products limit=“16″ columns=“4″ category=“554,556,562,555,565,583,579,572,575,560,569″ orderby=“date“ order=“DESC“]