Въпроси и отговори относно сайта

На тази страница можете да поставите своите въпроси относно страници и информация свързана с този сайт. Моля всички да спазват добрия тон.


Как да използвам онлайн споделените клипове за самостоятелна работа?
Обучителните клипове по народно пеене и свирене са в помощ на самостоятелната Ви работа, но не прекалявайте с музицирането съвместно с тях. Използвайте ги като кратко помощно средство, ръководство, съпровод, но не забравяйте, че Вие сте изпълнителя , който музицира. Инструментала не може да скрие евентуални грешки при заучаването!

Как мога да използвам публикуваните в този сайт материали?
Публикуваните в gerganov.org материали са за некомерсиална употреба. Това ще рече, че ако някой възнамери да ги продава на трети лица е нарушил основния принцип на концепцията ми. Свободен безплатен достъп с цел ограмотяване и усъвършенстване на пеенето и свиренето на народна музика.

Как да се регистрирам в този сайт?

Този  сайт е изграден и се поддържа от Пламен Герганов в помощ на учениците на които преподава в СОУ “Отец Паисий” гр. Враца Поради множество некоректни действия на потребители и хакерски атаки някои страници са достъпни за регистрирани потребители. Ако имате проблем с нея ми пишете на  plamen.gerganoff@gmail.com


Регистриран съм, но не мога да променя паролата си?
Промяната на парола можете да направите по няколко начина. В следващото видео ще видите всички тях.

 

2 thoughts on “Въпроси и отговори относно сайта

  1. Здравейте, в търсене на ноти на български народни песни, попаднах на вашия блог. Дали бихте могли да ми помогнете със съвет в тази насока, моля? Благодая!

    1. Страниците на сайта са с временен публичен достъп от днес. На 90% от страниците за самостоятелна работа с песните има нотен текст за сваляне. На тази страница има линкове за споделяне на партитури за нар. хор
      Ако желаете и за в бъдеще да използвате сайта, моля напишете ми на plamen.gerganoff@gmail.com за да уточним регистрацията Ви!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.