Конвертиране на документи от един формат в друг

В началото на септемри 2018  имах много запитвания от колеги учители, как се преобразуват документи от един текстов формат в друг. Моля да ме извинят запознатите с темата, но тя се оказва доста нужна за хора принудени да ползват компютри а нямащи възможности да се обучават точно за тези дреболии.Имайки предвид хилядите нормативни документи и най-вече разпределения и учебни програми публиквани в pdf формат от издателствата с препоръчка да бъдат дописани или изтрити част от текстовете, познанията за преобразуване в текстов формат за преработка е доста добре. Уточнявам, че ще обработите файловете онлайн без да се налага инсталиране на програма или каквото и да е друго на компютъра си.  Влизате в google.bg и пишете online converter pdf from word. Появяват се няколко варианта.

1. PDF to DOC  – това е първият от конверторите, които се появяват. Чрез него имате възможност да преобазувате от  pdf в text ; pdf в doc; pdf-png; pdf-jpg, както и комбиниране на няколко pdf файла в един общ.
– избирате от бутона upload files желания файл от вашия компютър.

 

 

 

 

 

– след като се качи той вече е конвертиран в желания от вас формат. Сваляте го на компютъра си на желано място чрез download

 

 

 

 

 

Останалите конвертори работят на същия принцип.

2.Word to PDF

3.PDF to Word Converter

Забележка: Ако избраният от Вас конвертор при отваряне в браузър предизвиква отваряне на допълнителни прозорци с опции за закупуване, плащане и т.н. не ги отваряйте! Или ако се отварят автоматично ги затворете веднага. Те могат да ви докарат вируси на компютъра.

изделия изработени от Пламен Герганов

За Пламен Герганов/Plamen Gerganov

Преподавател по гъдулка и народно пеене. Майстор на сувенири - https://gerganov.eu Завършил съм : СМУ "П. Пипков" Плевен 1987 АМТИ Пловдив - 1993
Публикувано в Обща. Постоянна връзка.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.